Testimoniale

Testimoniale

"Mercury360 Communications şi firma Optical Disc Solutions au început să colaboreze din anul 2008. Pe parcursul acestor ani, echipa ODS a dovedit profesionalism, creativitate şi flexibilitate în realizarea proiectelor noastre. Pe lângă produse de bună calitate şi seriozitate în respectarea termenelor de livrare, firma ODS ne-a furnizat în mod constant consultanţă pentru alegerea celor mai bune soluţii din punct de vedere raport preţ/termen de livrare/specific brief."

– Andreea Mangu - Mercury360 Communications

"O companie în care predomină nu doar profesionalismul şi intenţia permanentă de a progresa, ci şi un spirit creativ datorită căruia noi am beneficiat de o colaborare exemplară."

– Andrei Aivanoaei - Humanitas

"Pentru Intercont Music, colaborarea cu ODS a decurs excelent, atât din punctul de vedere al producţiei, cât şi al termenilor financiari şi de livrare. Echipa ODS a dat întotdeauna dovadă de profesionalism, promptitudine, viteză mare de reacţie şi operativitate. De-a lungul timpului, Intercont Music a multiplicat la ODS peste 25 de milioane de CD-uri şi peste 2 milioane de DVD-uri. Privim ODS ca fiind un partener strategic, solid pe care ne bazăm cu încredere şi pe viitor pentru toate proiectele care vor fi întreprinse de societatea noastră."

– George Onea - Intercont

CERE O OFERTĂ

SAU
COMPLETEAZĂ FORMULARUL
Prin apăsarea butonului "trimite" confirmi că ai citit și ești de acord cu termenii și condițiile legate de protecția datelor tale personale furnizate prin intermediul acestui formular, în scopul facilitării interacțiunii cu ODS.

Portofoliu

Inserturi in ziare periodice

Proiectul: Jurnalul Naţional "Muzică de colectie "

Campanii de promovare pentru Bunuri de Larg Consum

Proiectul: “Danseaza cu Rama”

Proiectul: “Dero - Parfumul anilor cei mai frumoşi"

Testimoniale