"Mercury360 Communications şi firma Optical Disc Solutions au început să colaboreze din anul 2008. Pe parcursul acestor ani, echipa ODS a dovedit profesionalism, creativitate şi flexibilitate în realizarea proiectelor noastre. Pe lângă produse de bună calitate şi seriozitate în respectarea termenelor de livrare, firma ODS ne-a furnizat în mod constant consultanţă pentru alegerea celor mai bune soluţii din punct de vedere raport preţ/termen de livrare/specific brief."

– Andreea Mangu - Mercury360 Communications

"O companie în care predomină nu doar profesionalismul şi intenţia permanentă de a progresa, ci şi un spirit creativ datorită căruia noi am beneficiat de o colaborare exemplară."

– Andrei Aivanoaei - Humanitas

"Pentru Intercont Music, colaborarea cu ODS a decurs excelent, atât din punctul de vedere al producţiei, cât şi al termenilor financiari şi de livrare. Echipa ODS a dat întotdeauna dovadă de profesionalism, promptitudine, viteză mare de reacţie şi operativitate. De-a lungul timpului, Intercont Music a multiplicat la ODS peste 25 de milioane de CD-uri şi peste 2 milioane de DVD-uri. Privim ODS ca fiind un partener strategic, solid pe care ne bazăm cu încredere şi pe viitor pentru toate proiectele care vor fi întreprinse de societatea noastră."

– George Onea - Intercont

+4 021-317-9080