Produse
Produse de marketing personalizate

ODS vă pune la dispoziţie o gamă largă de obiecte ce pot fi personalizate prin diferite metode, în funcţie de forma, grafică, mărime, materialul din care sunt realizate şi nu în ultimul rând destinaţia acestora. Ele pot fi utilizate ca inserturi, promoţii, campanii de marketing, programe de fidelizare, etc.

Obiectele constau în producerea şi personalizarea de CD/DVD, personalizarea de USB-uri (de diverse forme şi capacităţi) şi business carduri, precum şi alte produse promoţionale (pixuri, umbrele, şepci, tricouri, s.a.).

Gama mediilor de stocare cuprinde CD-uri/DVD-uri, carduri de memorie, USB-uri şi business carduri. Cu ajutorul produselor de marketing personalizate puteţi atrage mult mai uşor atenţia potenţialilor clienţi asupra imaginii companiei dvs. Avem o mulţime de idei şi dorim să le punem în practică alături de tine!

Prin apăsarea butonului "trimite" confirmi că ai citit și ești de acord cu termenii și condițiile legate de protecția datelor tale personale furnizate prin intermediul acestui formular, în scopul facilitării interacțiunii cu ODS.