Produse
Multiplicare CD și DVD

Multiplicare CD/DVD

Optical Disc Solutions (ODS) este principalul multiplicator industrial de CD-uri şi DVD-uri din România şi unul dintre cei mai importanţi din Sud-Estul Europei.

ODS produce şi personalizează discuri optice CD/DVD/Blu-Ray/mini CD de la tiraje minime de 300 de discuri, la tiraje medii de 3.000-5.000 discuri şi până la tiraje foarte mari de peste 100.000 de discuri. Transferul datelor de pe disc se face prin injectare, procedeu care oferă garanţie a calităţii, originalităţii şi durabilităţii lui.

Pentru a garanta partenerilor noştri o calitate ireproşabilă a produselor si serviciilor noastre am implementat toate procedurile în conformitate cu sistemele: ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001. Respectăm în totalitate cerinţele legale internaţionale cu privire la dreptul de proprietate intelectuală, având contract de utilizare a invenţiilor (patentelor) One Red, Toshiba şi MPEG-LA pe baza cărora se realizează discurile optice. De asemenea, suntem certificaţi de către cel mai important organism internaţional ce activează în domeniul industriei noastre, CDSA (Content Delivery and Storage Association).

Multiplicarea CD-urilor şi DVD-urilor se realizează pe maşini industriale de injecţie cu o productivitate de 1000 unităţi/oră. Fiecare disc este verificat printr-un sistem integrat de control al calităţii de ultimă generaţie pentru a se confirma calitatea şi compatibilitatea cu orice aparat de redare, care poartă siglele corespunzătoare (CD-audio, CD-rom, DVD).

Garanţia produsului:

Discurile multiplicate industrial sunt calitativ superioare celor obţinute prin ardere: CD-R/DVD-R. Originalitatea produsului este garantată de suportul multiplicat industrial prin injectare.

Conform practicilor de marketing, CD-ul s-a dovedit a fi cel mai bun instrument de marketing personalizat. Campania de marketing trece, dar mesajul continuă să trăiască.

Dintre mijloacele de promovare, CD-ul se adresează în mod direct clienţilor, fiind perceput de consumatorul final ca având o longevitate şi o valoare mare. CD-ul/DVD-ul este departe de a-şi fi spus ultimul cuvânt în campaniile de promovare!

Tipuri de CD & DVD

CD

Realizat industrial prin injectare cu matriţă este suportul preferat pentru comercializarea materialelor/programelor audio, fiind o garanţie a originalităţii, calităţii şi legalităţii. Volumul maxim de informaţie care poate fi stocat (78 de minute) acoperă durata uzuală a unui album de muzică, corespunzând cu capacitatea fiziologică umană de receptivitate.

CD Audio

Conţine informaţie audio cu durată maximă de 78 minute.

CD-ROM

Conţine diverse tipuri de date pentru orice sistem de operare; capacitatea maximă este de 700 Mb.

Video CD

Compact disc ce poate conţine filme, videoclipuri sau prezentări video în format MPEG -1, max 60 min.

Super Video CD

Compact disc ce poate conţine filme, videoclipuri sau prezentări video în format MPEG -2, max 30 min.

DVD (Digital Versatile Disc)

A apărut ca soluţie la necesitatea unui suport de distribuţie pentru uz privat a filmelor, la o calitate tehnică foarte bună.

DVD-ROM

DVD ce conţine date pentru orice sistem de operare; capacitatea maximă poate fi 4,7GB, 8,5GB, 2x4,7GB.

DVD Video

Cantitatea de informaţie ce se poate stoca este de până la 4,7GB. Pe varianta dublu strat (DVD 9) sau dublă faţă (DVD 10) se poate stoca un volum de informaţie dublu. Similar cu CD-ul, cantitatea de informaţie conţinută acoperă durata uzuală a unui film, având o rezoluţie a imaginii şi o calitate a sunetului foarte bune.

Mini CD

CD cu diametrul redus la 80mm ce poate conţine informaţie audio sau date pentru orice sistem de operare, cu o capacitate de până la 190 MB.

Mini DVD

DVD cu diametrul redus la 80mm ce poate conţine informaţie video sau date pentru orice sistem de operare, cu o capacitate de până la 1.4 GB.

BLU RAY

Discul Blu-ray este un tip de disc optic de mare densitate folosit pentru stocarea de date, în special înregistrări video de înaltă rezoluţie. Blu-ray poate să conţină 25 GB pe fiecare strat, de 5 ori mai mult decât DVD-urile cu un strat (care au 4,7 GB); Blu-ray cu două straturi poate stoca până la 50 GB, de 6 ori mai multe date decât un DVD cu dublu strat.

Business Card CD

CD cu dimensiunile şi forma unei cărţi de vizită ce poate conţine informaţii audio sau date, cu o capacitate de până la 40 MB.

Business Card DVD

DVD cu dimensiunile şi forma unei cărţi de vizită ce poate conţine informaţii audio sau date, cu o capacitate de până la 330 MB.

CD-uri parfumate

CD destinat promovării produselor utilizate de consumatorul feminin, gen cataloage de produse cosmetice, cataloage de modă, parfumuri noi.

CD-uri colorate

CD produs din policarbonat colorat. Este destinat adăugării unui plus de originalitate şi extravagantă produsului, mai ales în diverse tipuri de campanii publicitare.

Vinil CD-ul

CD asemănător vechilor discuri de tip vinil.

CERE O OFERTĂ

SAU
COMPLETEAZĂ FORMULARUL
Prin apăsarea butonului "trimite" confirmi că ai citit și ești de acord cu termenii și condițiile legate de protecția datelor tale personale furnizate prin intermediul acestui formular, în scopul facilitării interacțiunii cu ODS.

Portofoliu

Inserturi in ziare periodice

Proiectul: Jurnalul Naţional "Muzică de colectie "

Campanii de promovare pentru Bunuri de Larg Consum

Proiectul: “Danseaza cu Rama”

Proiectul: “Dero - Parfumul anilor cei mai frumoşi"

Testimoniale