Despre noi
Misiune și viziune

Misiune și viziune

Ţelul nostru este de a crea - în tot ceea ce este legat de discul optic - parteneriate de încredere, atât cu clienţii existenţi, cât şi cu noi clienţi.

Într-o economie fluctuantă, experienţa ne-a învăţat să stabilim relaţii flexibile şi pe termen lung în concordanţă cu factorii economici şi legislativi respectând ştandardele de calitate.

Valorile care ne recomandă:

  • Seriozitatea: Tratăm fiecare comandă cu maximum de atenţie şi dedicaţie;
  • Profesionalismul: Respectăm calitatea produselor, datele tehnice agreate şi termenele stabilite;
  • Flexibilitatea: Experienţa şi gândirea creativă ne permit să găsim soluţiile optime pentru o gamă largă de cerinţe, pe o piaţă internă şi internaţională în continuă mişcare.

Obiectivele noastre:

  • Construirea parteneriatelor de încredere pe termen lung în domeniul producţiei de discuri optice;
  • Oferirea de servicii personalizate clienţilor noştri pentru a-i sprijini în atingerea obiectivelor lor;
  • Evaluarea şi îmbunătăţirea continuă a serviciilor oferite clienţilor;
  • Consolidarea unei echipe eficiente, cu spirit inovator.

De la idee la produs finit

Uneori, soluţiile pornesc de la o idee genială. Alteori, sunt rezultatul lunilor sau anilor de căutări şi îmbunatăţiri progresive şi se conturează treptat prin îmbinarea experienţei acumulate în cei aproape 10 ani de implicare în producţia de discuri optice.

Dăruirea, creativitatea şi spiritul inovator, combinate cu atenţia la detaliu şi expertiza în domeniu stau la baza filosofiei companiei noastre.

Astfel, putem veni în întâmpinarea necesităţilor clienţilor noştri de la propunerea unui conţinut informaţional pentru CD/DVD, la concepţie grafică, diferite variante de ambalare, până la asigurarea serviciilor de consultanţă juridică, logistică şi de distribuţie. Pe scurt, oferim servicii la cheie în tot ceea ce este legat de discul optic.

Echipa noastră

ODS are peste 100 de angajaţi implicaţi în producţie, logistică, relaţii clienţi, vânzări, grafică şi controlul calităţii.

ODS este o adevărată şcoală: personalul se formează în timp, fiecare având la început de parcurs toţi paşii prin care trece o comandă. Nou-veniţii sunt formaţi câteva zile în fiecare departament, de la vânzări, la grafică, la injectare, la printare şi la ambalare.

Poţi înţelege ce presupune crearea unui disc doar dacă vezi cu ochii tăi tot procesul. Astfel, fiecare învaţă că munca lui are consecinţe asupra muncii celorlalţi iar soluţiile cele mai bune pot veni doar din interacţiunea membrilor echipei.

Şi, la fel de bine cum ştim să muncim împreună, ştim să ne şi distrăm împreună, bazându-ne în tot ceea ce facem pe respectul reciproc, bunul simţ şi bună măsură.

CERE O OFERTĂ

SAU
COMPLETEAZĂ FORMULARUL
Prin apăsarea butonului "trimite" confirmi că ai citit și ești de acord cu termenii și condițiile legate de protecția datelor tale personale furnizate prin intermediul acestui formular, în scopul facilitării interacțiunii cu ODS.

Portofoliu

Inserturi in ziare periodice

Proiectul: Jurnalul Naţional "Muzică de colectie "

Campanii de promovare pentru Bunuri de Larg Consum

Proiectul: “Danseaza cu Rama”

Proiectul: “Dero - Parfumul anilor cei mai frumoşi"

Testimoniale