Servicii
Licențiere de conținut

Licenţiere de conţinut

Licenţierea de conţinut este un întreg proces de consultare cu clienţii şi de furnizare de soluţii cu privire la ceea ce îşi doresc să obţină prin campaniile de marketing după stabilirea obiectivelor şi publicului ţintă.

Pe baza informaţiilor obţinute de la client construim propuneri şi oferte personalizate ce se pot concretiza într-o campanie de marketing. Prin asocierea cu un brand puternic şi/sau cu o serie de servicii atractive se adăugă un plus de valoare produselor/serviciilor aflate în campanie.

Acest lucru generează automat o diferenţiere clară faţă de alte produse similare şi are ca rezultat creşterea vânzărilor şi fidelizarea clienţilor.

ODS are experienţă vastă în această industrie de marketizare şi a lucrat cu cele mai mari companii din ţară şi din străinătate pentru care a furnizat întotdeauna soluţii optime pentru nevoile lor.

ODS asigură servicii de licenţiere a drepturilor legale de utilizare pe teritoriul României şi efectuează demersurile şi înregistrările necesare la toate autorităţile abilitate pentru mărcile sau produsele asociate şi implicate în aceste campanii.

Realizăm pe baza acestora produse personalizate cu specificaţiile agreate de comun acord cu clientul şi asigurându-ne că livrarea se va face la termenul stabilit.

CERE O OFERTĂ

SAU
COMPLETEAZĂ FORMULARUL
Prin apăsarea butonului "trimite" confirmi că ai citit și ești de acord cu termenii și condițiile legate de protecția datelor tale personale furnizate prin intermediul acestui formular, în scopul facilitării interacțiunii cu ODS.

Portofoliu

Inserturi in ziare periodice

Proiectul: Jurnalul Naţional "Muzică de colectie "

Campanii de promovare pentru Bunuri de Larg Consum

Proiectul: “Danseaza cu Rama”

Proiectul: “Dero - Parfumul anilor cei mai frumoşi"

Testimoniale