Despre noi
Istoric

Istoric

Desprinsă iniţial din ODS GmbH Group, Optical Disc Services este o companie fondată în 2006, ca filială românească a firmei mamă.

După ce, în 2007, ODS GmbH Group şi-a încetat activitatea, Optical Disc Services a devenit o afacere de sine-stătătoare, independentă, impunându-se pe piaţa din România drept lider în domeniul multiplicării industriale a CD-urilor şi DVD-urilor.

Din 2008 compania are acţionariat 100% românesc şi îşi schimbă numele în Optical Disc Solutions. Mai mult decât o schimbare de titulatură, este şi o repoziţionare, atât în raport cu ceea ce are de oferit compania, cât şi faţă de clienţii săi.

Dintr-un prestator de servicii de multiplicare industrială, ODS are ambiţia de a se transforma într-un furnizor de servicii integrate centrate în jurul discului optic. Această transformare este impusă de dezvoltarea permanentă a pieţei şi de dorinţa de a păstra parteneriate solide cu cei cu care compania lucrează.

Din 2013 ODS îşi diversifică oferta de servicii adăugând un spaţiu special destinat depozitării de discuri, în afara Bucureştiului, într-un sistem logistic de ultimă oră, precum şi aparatură de ultimă generaţie de tipărire a coperţilor, a cărţilor de vizită şi a altor printuri.

În 2014 compania îşi schimbă imaginea şi are loc un re-branding care să fie în concordanţă cu toate transformările şi adaptările serviciilor noastre la necesităţile pieţei interne şi internaţionale.

CERE O OFERTĂ

SAU
COMPLETEAZĂ FORMULARUL
Prin apăsarea butonului "trimite" confirmi că ai citit și ești de acord cu termenii și condițiile legate de protecția datelor tale personale furnizate prin intermediul acestui formular, în scopul facilitării interacțiunii cu ODS.

Portofoliu

Inserturi in ziare periodice

Proiectul: Jurnalul Naţional "Muzică de colectie "

Campanii de promovare pentru Bunuri de Larg Consum

Proiectul: “Danseaza cu Rama”

Proiectul: “Dero - Parfumul anilor cei mai frumoşi"

Testimoniale