Despre noi
Istoric

Desprinsă iniţial din ODS GmbH Group, Optical Disc Services este o companie fondată în 2006, ca filială românească a firmei mamă.

După ce, în 2007, ODS GmbH Group şi-a încetat activitatea, Optical Disc Services a devenit o afacere de sine-stătătoare, independentă, impunându-se pe piaţa din România drept lider în domeniul multiplicării industriale a CD-urilor şi DVD-urilor.

Din 2008 compania are acţionariat 100% românesc şi îşi schimbă numele în Optical Disc Solutions. Mai mult decât o schimbare de titulatură, este şi o repoziţionare, atât în raport cu ceea ce are de oferit compania, cât şi faţă de clienţii săi.

Dintr-un prestator de servicii de multiplicare industrială, ODS are ambiţia de a se transforma într-un furnizor de servicii integrate centrate în jurul discului optic. Această transformare este impusă de dezvoltarea permanentă a pieţei şi de dorinţa de a păstra parteneriate solide cu cei cu care compania lucrează.

Din 2013 ODS îşi diversifică oferta de servicii adăugând un spaţiu special destinat depozitării de discuri, în afara Bucureştiului, într-un sistem logistic de ultimă oră, precum şi aparatură de ultimă generaţie de tipărire a coperţilor, a cărţilor de vizită şi a altor printuri.

În 2014 compania îşi schimbă imaginea şi are loc un re-branding care să fie în concordanţă cu toate transformările şi adaptările serviciilor noastre la necesităţile pieţei interne şi internaţionale.

+4 021-317-9080
+4 072-031-7937