Informații utile
Derularea și confirmarea comenzii

Derularea comenzii

Cererea de oferta

Cererea de oferta se poate face fie prin completarea unui scurt formular pe site-ul nostru, fie printr-un simplu mail (care sa contina pretentiile dumneavoastra) la adresa sales@ods-bs.ro, fie la telefon 021.317.90.80. Reprezentantii nostri de vanzari va vor consilia in legatura cu orice element al comenzii dumneavoastra despre care aveti neclaritati si va pot oferi solutii de realizare. Dupa stabilirea tuturor detaliilor despre comanda, veti primi oferta noastra pentru realizarea comenzii.

Semnarea contractului

Pentru derularea in buna regula a obligatiilor ambelor parti, este necesara semnarea unui contract. Aceasta se realizeaza la sediul firmei cu un reprezentant de vanzari.

Plasarea comenzii

Plasarea comenzii are 2 etape si se face reprezentantului Customer Service desemnat;

NOTA: Materialele furnizate trebuie sa respecte specificatiile grafice ce se regasesc AICI

ATENTIE: Clientul isi asuma responsabilitatea asupra calitatii continutului atat pentru masterul care se va multiplica cat si pentru fisierele de grafica. Discurile rezultate in tiraj mare vor fi COPII FIDELE ALE DISCULUI MASTER FURNIZAT DE CATRE CLIENT.

CERE O OFERTĂ

SAU
COMPLETEAZĂ FORMULARUL
Prin apăsarea butonului "trimite" confirmi că ai citit și ești de acord cu termenii și condițiile legate de protecția datelor tale personale furnizate prin intermediul acestui formular, în scopul facilitării interacțiunii cu ODS.

Portofoliu

Inserturi in ziare periodice

Proiectul: Jurnalul Naţional "Muzică de colectie "

Campanii de promovare pentru Bunuri de Larg Consum

Proiectul: “Danseaza cu Rama”

Proiectul: “Dero - Parfumul anilor cei mai frumoşi"

Testimoniale