Servicii
Depozitare și logistică

Depozitare şi logistică

Recent am adăugat la activitatea ODS servicii complexe pentru depozitare şi logistică şi anume:

  • Stocarea pe locaţii;
  • Raportarea şi monitorizarea cantităţilor în timp real;
  • Procesarea comenzilor la nivel de palet, cutie şi bucată;
  • Sortarea şi procesarea retururilor;
  • Ambalarea în vederea expediţiei;
  • Livrarea în ţară şi străinătate;
  • Gestionarea deşeurilor.

Mai concret: luăm produsele clienţilor în custodie, le depozităm, gestionăm, facem livrările către reţelele de retail, întocmim documentele de expediţie în numele lor, preluăm retururile şi le recondiţionăm. Simplu şi eficient!

Calitatea serviciilor este asigurată de sistemul WMS (Warehouse Management System) implementat. Acest sistem automatizează şi optimizează activităţile de recepţie, depozitare, colectare şi expediere a mărfurilor, oferind în permanenţă informaţii în timp real cu privire la statusul stocurilor şi al spaţiului de depozitare.

Serviciul de depozitare şi logistică a fost dezvoltat datorită eficienţei sale în economisirea resurselor clientului - cost, timp şi spaţiu. Astfel, facilităţile noastre asigură condiţii ideale pentru depozitare pe termen scurt sau lung, activităţi de culegere şi ambalare, precum şi distribuţie a produselor până la locaţia clientului.

CERE O OFERTĂ

SAU
COMPLETEAZĂ FORMULARUL
Prin apăsarea butonului "trimite" confirmi că ai citit și ești de acord cu termenii și condițiile legate de protecția datelor tale personale furnizate prin intermediul acestui formular, în scopul facilitării interacțiunii cu ODS.

Portofoliu

Inserturi in ziare periodice

Proiectul: Jurnalul Naţional "Muzică de colectie "

Campanii de promovare pentru Bunuri de Larg Consum

Proiectul: “Danseaza cu Rama”

Proiectul: “Dero - Parfumul anilor cei mai frumoşi"

Testimoniale