Despre noi
Cine suntem

Prezentare generală

Cine suntem?

Am putea să punem accent pe faptul că Optical Disc Solutions - ODS este singura fabrică producătoare de discuri optice multiplicate industrial din România - CD-uri şi DVD-uri - şi una dintre cele mai importante din Europa.

Am mai putea spune că în afară de multiplicarea industrială, am dezvoltat şi alte linii de afaceri astfel încât să venim în întâmpinarea clienţilor noştri nu doar cu discuri.

Am mai putea menţiona că oferim creare de proiecte în care discul optic este oportunitatea excelentă de creştere a vânzărilor, începând cu găsirea de conţinut audio sau video, ambalare industrială, ţiplare, depozitare, până la gestiunea stocurilor într-un sistem logistic performant.

Cu toate astea am putea concluziona că ne poziţionăm ca un furnizor de servicii complete pentru tot ceea ce este legat de discul optic, acesta dovedindu-se a fi avantajul nostru strategic, atât pe piaţa internă cât pe pieţele externe din Europa de Est şi de Vest şi din America.

În schimb ne place să punem accent pe faptul că suntem un grup de oameni dedicaţi să readucă zâmbetul în privirea oricărui partener decis să apeleze la serviciile noastre!

De ce am face aşa ceva?

Pentru că ne place ceea ce facem! Şi mai ales că ne place să creăm asemenea emoţii, să impresionăm prin cuvânt şi simplitate! Respectăm ceea ce spunem chiar şi în mijlocul Bucureştiului!

Ne-am îndrăgostit de producţia de discuri, de operaţiunile conexe aferente şi suntem obsedaţi de respectarea termenelor şi condiţiilor agreate de comun acord!

Nu ne-am mulţumit doar cu atât şi această seriozitate în abordare am extrapolat-o şi în alte domenii conexe aşa încât să consolidăm încrederea la toţi cei ce apelează la noi!

Odată devenit client ODS să ştie orice partener că lucrarea lui este în mâini sigure!

Respectarea cerinţelor de calitate interne şi internaţionale şi a termenelor de livrare, faptul că putem asigura capacitatea de manufacturare pentru comenzi industriale, de sute de mii de bucăţi, a consolidat încrederea clienţilor în firma noastră, astfel încât, pentru cei mai mulţi dintre ei, suntem furnizori unici.

Suntem deschişi să dezvoltăm parteneriate solide şi să identificăm soluţii noi de creştere a afacerii, atât pe piaţa internă cât şi pe piaţa internaţională.

De ce noi?

  • Pasiunea noastră pentru ceea ce facem este contagioasă ☺, în acelaşi timp devenim workoholici deseori doar să ştim că termenele se respectă!

  • Toate acestea şi flexibilitatea în abordare situaţiilor imposibile fac lucrurile să se întâmple şi tu ca partener ODS să rămâi mulţumit după încheierea afacerii!

  • La urma urmei doar asta contează pe termen lung!

  • Aceste calităţi ne-au asigurat în timp poziţia de lider în domeniul multiplicării de CD-uri şi DVD-uri de pe piaţa din România şi un stâlp de încredere pentru industrie în Europa de Est.

  • ODS este furnizorul de servicii complete pentru afacerea ta şi a clienţilor tăi.

Povestea de succes

La început, importam discuri din toată Europa, nefiind capacităţi de producţie locale la nivelul cererii existente. Am crescut capacităţile de producţie treptat şi am mers în continuare - ca de altfel din prima zi - pe consolidarea încrederii clienţilor în noi!

Mai întâi a celor interni doar, apoi şi a celor de afară! Cea mai grea luptă a fost şi rămâne ştergerea imaginii de wild wild east: de piraterie necontrolată prin Balcani și Europa de Est.

Ne-a luat ceva ani până am obţinut certificările CDSA, licenţa Philips, Toshiba, MPEG-LA, MPAA, concomitent cu ISO urile de toate felurile... şi până am câştigat încrederea studiourilor mari că pot să lucreze cu noi în aceleaşi condiţii de siguranţă, aşa cum se lucrează cu cele mai mari fabrici din lume.

Toate astea ne-au învăţat să devenim mai profesionişti în ceea ce facem, să ne corectăm calitatea serviciilor constant, să demonstrăm că se poate şi la noi lucra ca în afară!

Trebuie doar bun simţ puţin peste media generală locală, conştiinţa muncii bine făcute şi, nu în ultimul rând, o echipă de oameni ce emană valoare în tot ceea ce facem.”

Zoltan Tussai, director general ODS

CERE O OFERTĂ

SAU
COMPLETEAZĂ FORMULARUL
Prin apăsarea butonului "trimite" confirmi că ai citit și ești de acord cu termenii și condițiile legate de protecția datelor tale personale furnizate prin intermediul acestui formular, în scopul facilitării interacțiunii cu ODS.

Portofoliu

Inserturi in ziare periodice

Proiectul: Jurnalul Naţional "Muzică de colectie "

Campanii de promovare pentru Bunuri de Larg Consum

Proiectul: “Danseaza cu Rama”

Proiectul: “Dero - Parfumul anilor cei mai frumoşi"

Testimoniale