Despre noi
Certificari și licențe

Certificări şi licenţe

Industria multiplicării industriale presupune o respectare foarte riguroasă a legislaţiei internaţionale privitoare la drepturile de proprietate intelectuală şi de autor. Pentru a putea garanta clienţilor noştri că informaţiile sunt securizate, am implementat procedurile specifice şi am obţinut următoarele certificări şi licenţe:

• ISO 9001:2008 - respectiv sistemul de management al calităţii;
  • ISO 14001:2005 - respectiv sistemul de management de mediu;
  • ISO 27001:2005 - respectiv sistemul de management al securităţii informaţiei;
  • “Content Protection and Security Program” - certificat de CDSA (Content Delivery and Storage Association - UK), care asigură siguranţa şi securitatea informaţiilor, specific industriei noastre;
  • Suntem licenţiaţi One Red, Toshiba şi MPEG-LA – care atestă faptul că se plătesc toate royalităţile privitoare la patentul industrial pentru fabricarea discurilor optice;
  • Am obţinut acreditarea MPAA (Motion Pictures Association of America, fapt care ne-a conferit calitatea de a deveni furnizori agreaţi de către cei mai importanţi producători din industrie, respectiv: Disney, Decathlon, L`Oreal, Universal, Warner Bros, Discovery, Animal Planet, etc.

+4 021-317-9080
+4 072-031-7937